Forum gildii [Hunt] Łowcy
No to pozwólcie koledzy i koleżanki że zacznę ^_^
Więc tak:
Jestem sobie taki wesoły ludek któremu po pracy w domu się nudzi wiec zająłem się grą która nas tu wszystkich jednoczy.
Na imię mam Patryk latek mi pykło już 26 ale proszę się nie zrażać kminie klimaty
mieszkam sobie z moją laską w małej mieścinie gminnej pod Opolem, w której nawiasem mówiąc od stu lat tylko rząd się zmienia. Pogoń za pieniądzem zmusiła mnie do podjęcia pracy w tutejszej Hucie a poza tym lubię rybki jak najbardziej smażone, psy i koty (ale takie żywe) pająka posiadam w terrarium Lasidora Parachybana L14 czyli nieco większy od dziecięcego bucika... Kwiatków nie podlewam od tego jest moja druga połowa
(szkoda że w KF nie grywa...) i chyba w skrócie to by było na tyle.
Ostatnio edytowany przez triko (2008-03-31 04:54:49)
No dobra to teraz ja, Marek jestem dla 3/4 znajomych mi osób Maro wiek 17 lat we wrześniu wreście 18-stka
mieszkam w stolicy czyli warszawka, chodze do szkoły Technikum Elektroniczne o profilu informatyki, w wolnych chwilach (nie licząć widzenia się ze swoją drugą połówką) to trenuje stunt i off-road na moim Crossie 110cc
jestem też jednym z najleprzych ścigantów w moim gronie motocyklistów, przeżyłem liczne groźne upadki, wypadki i praktycznie wszystkie bez kasku
ale co tam, to tylko hobby
triko napisał:
a poza tym lubię rybki
Skoro już mowa o rybach to w gronie znajomych mówią na mnie Ryba. Mam 16 lat i chodzę do ostatniej klasy gimnazjum (w jednej klasie z "Jezus" "MacekM" i "Pumba_Paladin"). Miejsce zamieszkana Małdyty, nie daloko Olsztyna. Zainteresowania to oczywiście marnowanie czasu przed kompem
Nie wiem co tu więcej napisać jak na coś wpadnie to dopisze
No cóż chyba będę musiał wam popsuć średnią wieku mam 38 lat,pracuję jako kierowca,mam na utrzymaniu rodzinkę, w wolnej chwili siadam do kompa,mam akwarium którym opiekuję się z 2 synami.
P.S.imię takie jak w nicku.
Ostatnio edytowany przez Paweł70 (2008-04-18 22:14:10)
Mam na imie Paweł i jestem alkoholikiem.... a tak na serio to mam na imie Paweł nazwisko me to Mackiewicz (stąd Macek) jak napisal Enceladus chodze z nim i innymi do klasy... moje zycie polega na wegetacji przy kompie z przerwami na telewicje... :d Chyba nic wiecej o sobie nie wiem...